Østers naturell med rødvinseddik og sjalottløk -

Østers naturell med rødvinseddik og sjalottløk

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

1. Åpne østersene, og løsne kjøttet fra skallet med en kniv. Kjøttet skal ligge i skallet ved servering. 2. Finhakk sjalottløken, og bland den med eddiken. 3. Anrett østersene på et fat med knust is og limeskiver. VINFORSLAG: Østers naturell er en takknemlig oppgave for en vinkelner. Vi trenger syre og friskhet, og da passer de aller fleste unge, tørre hvitvinene - både med og uten kullsyre - som hånd i hanske. Musserende viner brukes for øvrig altfor sjelden til mat, så her har du sjansen. Vi foreslår denne gang en italiener. Det lages storartede musserende viner i Italia, både i Trentino helt i nord, samt i Franciacorta i Lombardia.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 10 min
Østers naturell
Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold