Østers naturell -

Østers naturell

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Beregn 6-12 østers pr. person. Åpne østersene og server dem i det dype skallet på en seng av knust is. Garner gjerne med tang og legg på sitronbåter. Press en dråpe sitron på østersen. Krymper den seg er det tegn på at den er frisk. Spis loff eller grovt brød til. Tips: Tang får ekstra grønn farge hvis den forvelles et øyeblikk i kokende vann.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 10 min
Østers med øl