Acapulcoreker og ris -

Acapulcoreker og ris

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Rens rekene(scampi eller store reker)og legg skallet i vannet og småkok det i 15-20 minutter. Kast skallet. Smelt smør i panne, fres finhakket løk, hvitløk, persille og chili. Ha i saften av 1 lime. Ha i tomatpuré og tomater. Kok sausen til den tykner,smak til med salt og pepper. Ha i kraften fra skallene og småkok forsiktig med rekene i 3-4min. Rør inn kokt ris

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 20 min
Scampi el diablo
fav Tid: 30 min
Ceviche med scampi