Agurkrull med ost -
Foto: Mattis Bjørnsen

Agurkrull med ost

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Bland snøfriskost og chèvre i en bolle. Smak til med saft og revet skall av lime, salt og svart pepper. Lag én rull av hver agurk: Kutt av topp og bunn på agurkene, slik at de er så rette som mulig. Skjær dem så i tynne skiver på langs. Bruk en ostehøvel eller mandolin. Legg agurkskivene slik at de overlapper hverandre litt på et stykke plastfolie. Legg ostekremen på midten som en pølse, eller bruk en sprøytepose om du har det. Rull sammen plastfolien og stram godt, men ikke for hardt. Legg rullen kjølig i 1 time slik at den får satt seg. Bland ingrediensene til vinaigretten. Del rullene i to og legg dem over på tallerkener. Hell en spiseskje vinaigrette på hver rull. Topp med frisk brønnkarse. Selv om rullen ser krevende ut, er den enkel å lage! Den kan deles opp i mindre biter og serveres som tapas for eksempel. Oppskriften er hentet fra "Salater!" av Jørgen Kolderup

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 90 min
Yoghurtkake