Agurksalat - Slik blir agurksalaten bedre. Mye bedre.
Foto: Erik Hannemann

Agurksalat

Slik blir agurksalaten bedre. Mye bedre.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skrell agurken. Del den på langs. Skrap ut frøene.

Hakk den i biter. Legg dem i en bolle med sukker og eddik. Dekk med vann og la det stå - gjerne noen timer.

(Eventuelt: kan du bruke 1 spiseskje eddik og 1 spiseskje sukker og blande godt rundt, så slipper du å vente. Det blir nesten det samme...)

Sil av. Hakk frisk mynte og vend inn. Servér gjerne til fisk.

PS

Du kan også bruke sitronmelisse, basilikum eller persille.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 15 min
Tabbouleh
fav Tid: 10 min
Gulrotsalat
fav Tid: 15 min
Gazpacho