Almejas i sherry -
Foto: Svein Utigard

Almejas i sherry

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skinketacosen stekes lett i olivenolje før skjellene helles i panna, sherryen helles over og det freser så det spruter! Pep mumler "ahh, de puta madre", som betyr "du verden, så delikat" eller noe sånt.... Idet Pep heller alt i en dyp skål, kommer persillen flygende gjennom luften og lander nesten i skåla. Det går unna når Pep er i aksjon. Alt er over på to minutter. Jeg kjente jeg fikk gåsehud... Oppskriften er hentet fra "7 dager i Pyrineene" av Claus Wiese, Øyvind Hjelle og Svein Utigard.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?