Almejas med persille -
Foto: Svein Utigard

Almejas med persille

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Grunnsaus: Fres løk og hvitløk i olivenolje på svak varme til de er blanke og transparente. Rør inn én til to spiseskjeer med mel og la det surre ytterligere ett minutt. Kjør dette sammen til en pasta i kjøkkenmaskinen og bruk det som jevning i kyllingkraften. Kok blandingen i 15 minutter. Ha skjellene i grunnsausen og kok kun til alle skjellene har åpnet seg. Grunnsausen har nå fått en salt og fin smak av skjellene. De skjellene som ikke vil åpne sge, kaster du! Dryss rikelig med finhakket persille over idet du serverer. Oppskriften er hentet fra "7 dager i Pyrineene" av Claus Wiese, Øyvind Hjelle og Svein Utigard.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 45 min
Almejas i sherry