Amerikanske frokostmuffins -

Amerikanske frokostmuffins

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser
4 porsjoner

5 dl hvetemel

3,5 dl sammalt hvete, fin

3 ts bakepulver

0,5 ts salt

3 stk egg

2,5 dl vann

1,5 dl yoghurt

1 dl olivenolje

50 g spinat, fersk

8 stk oliven, sorte

200 g fetaost

Annonse

Slik gjør du det:

Forvarm stekeovnen til 175°C. Bland alt det tørre. Visp eggene lett sammen og visp inn vann, yoghurt og olje. Rør det i det tørre. Strimle spinaten og skjær fetaosten i små terninger. Bland det i røren. Hold gjerne av noen osteterninger til garnering. Smør store muffinsformer og fyll dem nesten helt opp med røren. Stikk oliven ned i røren og legg på en osteterning. Stek muffinsene nederst i ovnen til de er gjennomstekte, 25-30 minutter. Server til: Smør, eventuelt også godt kjøttpålegg.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 45 min
Matmuffins
fav Tid: 45 min
Blåbærmuffins