Andalusisk hønsesuppe -

Andalusisk hønsesuppe

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skjær gulrot, persillerot og løken i biter. Kok dem såvidt møre i litt vann. Mos grønnsakene i en matprosessor sammen med de hermetiske tomatene og hvitløk. Hell grønnsaksmosen tilbake i kjelen og tilsett silt hønsekraft. Smak til med sitronsaft, basilikum og safran. Fjern skinn og ben på høna og skjær kjøttet i strimler. Ha kjøttet i suppen og gi den et oppkok. Urtebrød med basilikum setter en ekstra spiss på det hele.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?