Andebryst i appelsin- og rødvinsaus -

Andebryst i appelsin- og rødvinsaus

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

I ovn ved 90° i ca. 35 minutter. Rut fettet på andebrystet. Legg det med fettsiden ned i tørr stekepanne, dryss på salt og pepper og la det steke til fettsiden er brun og sprø. Snu og brun kjøttsiden. Etterstek andebrystet på svak varme i ovnen. Kok ut stekepannen med rødvin og appelsinsaft og kok det inn til det halve. Smak til med salt og pepper og rør inn en skje kaldt smør like før servering. Server kjøttet i skiver med skiver av kokt pære og persillerotstaver. Hell sausen rundt.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.