Andebryst med potetmos med kastanjepuré og rødvin- og cognacsaus -

Andebryst med potetmos med kastanjepuré og rødvin- og cognacsaus

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

1. Smelt smøret i en varm stekepanne. Gni andebrystene inn med salt, pepper og timian og gjør snitt i skinnet. Legg andebrystetene med skinnsiden ned og stek til skinnet er sprøtt. Flytt anden over i en ildfast form og sett det i ovnen på 180 grader i ca 12 minutter (kommer an på hvor store stykker det er). Stek gjerne andebrystene i flere etapper også. Ta ut kjøttet og la det hvile i noen minutter før du skjærer opp i skiver. 2. Spar på stekepanna med stekekraften fra andebrystene. Tilsett litt mer smør og stek charlottløkene med timian og laubærblad i noen minutter. Tilsett vinen og cognacen og la det koke inn til det halve. Tilsett så ande- eller kyllingkraften. La det koke seg inn, og bruk maisenna hvis den ikke tykner. Smak til med rødvin og sil sausen. 3. Kok potetene til de er møre og lag mos av dem. Tilsett smør, en skvett melk, salt, pepper og kastanjepuré. Hvis du ikke får tak i det kan du også riste hakkede kastanjer og tilsette i mosen. Tilsett cognacen rett før servering.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.