Andebryst og guacamole på fritert wontonpapir -

Andebryst og guacamole på fritert wontonpapir

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Wontonark er en slags vårrulldeig som kjøpes ferdig i asiatiske butikker. Varm oljen i en stekepanne. Når oljen bobler rundt en trepinne er det klart for fritering. Friter wontonarkene til de blir gylne. La dem renne av på kjøkkenpapir. Gni andebryst inn med salt og pepper. Brun brystet i smør på hver side. Etterstek det i ovn ved 200 °C i ca. 4 minutter. La kjøttet hvile i 5 minutter før det skjæres i tynne skiver. Legg de friterte wontonarkene på et fat. Legg på guacamole, andebryst og limeskiver, og server.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.