Andeconfit (confit de canard) - Andeconfit er mye enklere enn du tror. Du trenger bare tre ingredienser.
Foto: Erik Hannemann

Andeconfit (confit de canard)

Andeconfit er mye enklere enn du tror. Du trenger bare tre ingredienser.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Dekk andelårene med salt. Sett dem i kjøleskapet natten over.

Børst bort saltet. Legg lårene i en ildfast form. Formen bør være liten og høy (så du slipper å bruke så mye fett).

Du kan smelte fettet først og helle det over lårene. Ellers kan du legge bitene i formen og passe på at det er nok når det smelter i ovnen.

Bruk helst et steketermometer. Sett ovnen på 80 grader. Andelårene skal bakes i ovnen på 80 grader. Bruk gjerne et steketermometer til å finjustere temperaturen (de fleste ovner er litt unøyaktige).

Andelårene blir gjennomstekt etter en times tid, men blir mørere jo lenger de bakes. Fire timer er ikke uvanlig og de kan gjerne stå i åtte timer.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?