Andeleverpaté - Du kan også bruke kyllinglever.
Foto: Christopher Sjuve

Andeleverpaté

Du kan også bruke kyllinglever.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skrell løken, skjær den i skiver. Stek den myk i smør på lav varme. Ha i ande- eller kyllinglever. Stek dem i omtrent fem minutter, til de er gjennomstekt. Knus hvitløkfeddet og stek det sammen med leveren i et halv minutt. Ha i cognac og la det dampe ut alkoholen, omtrent ett minutt.

Ha alt over i en kjøkkenmaskin. Ha i smør (150 gram), kyllingkjøtt og sennepspulver. Kjør til en jevn masse.

Ha patéen på et glass, eller lignende. Når den er kald, Legg på et lag med mykt smør på toppen.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 120 min
Villand