Appelsin- og agurksalsa - Passer godt til spekemat og svinekjøtt.

Appelsin- og agurksalsa

Passer godt til spekemat og svinekjøtt.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Riv agurken og ha den i en sikt. Tilsett salt og la det stå noen minutter slik at vannet blir trukket ut av agurken. Kryst den revne agurken godt, før den blandes med majonesen. Tilsett appelsinskall, appelsinsaft og persille.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 10 min
Tzatsiki
fav Tid: 5 min
Tzatziki