Slik gjør du det:
Riv agurken og ha den i en sikt. Tilsett salt og la det stå noen minutter slik at vannet blir trukket ut av agurken. Kryst den revne agurken godt, før den blandes med majonesen. Tilsett appelsinskall, appelsinsaft og persille.
1 stk slangeagurk, i skiver
1 pose majones
0,5 ts salt
2 stk appelsin, finrevet skall
5 ss appelsinsaft
Annonse
Slik gjør du det:
Riv agurken og ha den i en sikt. Tilsett salt og la det stå noen minutter slik at vannet blir trukket ut av agurken. Kryst den revne agurken godt, før den blandes med majonesen. Tilsett appelsinskall, appelsinsaft og persille.
Oppskrifter A-Å:
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.