Asiatiske kalkunbiffer med fruktsaus - Herdagen blir morsommere med variasjon. Prøv kalkun med fruktsaus!
Foto: Inkognito

Asiatiske kalkunbiffer med fruktsaus

Herdagen blir morsommere med variasjon. Prøv kalkun med fruktsaus!

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Kok ris etter anvisning på pakken. Start med sauen, press ut saften fra appelsinene og ha saften i en kjele. Tilsett alle de øvrige ingrediensene, bortsett fra smøret, og varm opp. Kjør sausen med en stavmikser, men ikke for mye – sausen skal ha litt struktur. Hold sausen varm mens kalkunfiletene stekes og rør inn smøret i sausen like før servering. (Er sausen fortsatt litt tynn, kan den jevnes med litt maizena utrørt i vann). Smak til med salt og mer krydder om nødvendig.Skjær kalkunfileten i biffer à 200 g pr stk. Dypp hver side av kalkunbiffene i maizennamel. Krydre med salt og pepper. Varm rapsoljen opp i en stekepanne og stek biffene 3 – 4 min på hver side. Ta opp biffene og hold de varme (legg de på et ildfast fat og sett de i ovnen ved 180 C mens sausen lages.)Server kalkunbiffene med kokt ris, wokede sprø grønnsaker og fruktsausen.

Oppskriften ble sendt inn av Carina Fløysand i en konkurranse høsten 2012.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 30 min
Kalkunsnurrer