Bacalao Monacal - Klosterets klippfisk -

Bacalao Monacal - Klosterets klippfisk

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Gjest i Wenches kjøkken: Geir Sætre, som har gitt ut reisehåndboken "Ta en spansk en - en reise i mat og drikke". Vann ut fisken i 1,5 - 2 døgn og tørk den i kjøkkenpapir og skjær i porsjonsbiter. Skyll godt av spinaten og rens den for grove stilker. Skjær potetene i tynne skiver og finhakk løk og hvitløk. Surr løk og hvitløk i halvparten av oljen. Tilsett spinaten og la den surre med under omrøring i 30-40 sek. Smak til med salt og pepper. Trekk pannen vekk fra platen. Varm resten av oljen i en panne med høye kanter. Stek potetskivene og legg dem over i et ildfast fat. Fordel spinat og løkblandingen over. Vend fiskestykkene i hvetemel og stek dem raskt på begge sider (i pannen der potetene ble stekt). Legg fisken over spinaten i formen og hell over varm fiskekraft. Riv over ost og stek midt i varm stekeovn 200 C i 15-20 min. Tips: Har du ikke fiskekraft, bruk grønnsakbuljong (ikke fiskebuljong).

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 240 min
Torsk