Basilikumbakt sjøkreps - Her er en sjøkreps som lages med ceviche-metoden.

Basilikumbakt sjøkreps

Her er en sjøkreps som lages med ceviche-metoden.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Knekk av stilken av artisjokken og klipp eventuelle spisser for tørre topper. Bind en sitronskive i bunnen av artisjokken og kok i rikelig vann tilsatt salt og sitronsaft til den er mør. Rens artisjokken.

Rens sjøkrepsen og ta ut halene, fjern tarmen. Vend sjøkrepsen i olje og krydre med salt, pepper, lime, skall og basilikum.

Sjøkrepsen "koker" i sitronsaften. (Teknikken kalles vanligvis for en ceviche. Proteiner i fisk og sjømat gjennomgår den samme endringsprosessen i kontakt med sitrussyre som når den utsettes for varme).

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.