Bevergryte -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Bevergryte

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

(Beverkjøtt kan erstattes med for eksempel hare eller annet vilt med kraftig smak) Skjær kjøttet i treninger og brun i varm panne i smør eller olje. Dryss på salt og pepper. Tilsett rotgrønnsaker i grove biter og friske urter. Hell over rødvin og la den koke litt in før kraften tilsettes. La retten trekke i ca 1 time til kjøttete mer mørt. Ta opp grønnsakene og urtene (de er overkokt og lite delikate). Tilsett seterrømme i gryten og jevn med hvetemel rørt ut i litt kaldt vann. Kok opp og la trekke i 6-8 min. Smak til med salt og pepper og ev ørlite sukker. Server med kokte poteter og rotgrønnsaker.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Stekt orrfugl
fav Tid: 180 min
Jegerens haregryte