Biff, laks og pasta -

Biff, laks og pasta

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Ha salt og pepper på biffene (4 stk.) og stek dem i varm panne ca. 2 minutter på hver side. Ha sitronpepper på den røkte laksen og stek den på middels varm i ca. 3-4 min. Hollandaisesaus: Smelt smør i en kjele og avkjøl. Kok opp vann, 5 knuste pepperkorn og en persillestilk i en annen kjele. La laken koke inn til ca. halvparten og sil den. Ha eggeplommene i en ren kjele og spe med laken under kraftig visping. Sett kjelen i varmt vannbad og visp godt til blandingen er tykk og luftig. Ta kjelen opp av vannbadet og tilsett det avkjølte smøret i en tynn stråle under kraftig røring. Smak til med sitronsaften av den halve sitronen, paprikapulver og litt salt. Dersom sausen skiller seg, visp kraftig med et par isbiter til sausen tykner. Kok ønsket mengde båndspagetti i lettsaltet vann tilsatt litt olje. Kutt opp paprika, spinat og gulrøtter (bruk ostehøvel på gulrøttene) i tynne strimler. Ha grønnsakene i kjelen sammen med pastaen når det er igjen 3-4 minutter av koketiden. Legg grønnsaker og pasta på tallerkenen med biff og laks og saus over. Kok risen og server til retten.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 120 min
Biff med bearnaise