Slik gjør du det:
Hakk kapers, løk, sylteagurk og rødbeter. Bland alt godt sammen, la det hvile i kjøleskapet i ca 30 min. Form til biffer, stek på middels varme i panne med smør. Tilsett vann på slutten til stekesjy.
Farse
500 g kjøttdeig
1,5 ts salt
0,5 ts pepper
2 ss potetmel
3 dl vann
1 ss kapers
2 ss løk
2 ss sylte agurk er
1 dl rødbeter, syltede
2 dl vann til stekesjy
Tilbehør
4 porsjon ris
Annonse
Slik gjør du det:
Hakk kapers, løk, sylteagurk og rødbeter. Bland alt godt sammen, la det hvile i kjøleskapet i ca 30 min. Form til biffer, stek på middels varme i panne med smør. Tilsett vann på slutten til stekesjy.
Oppskrifter A-Å:
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.