Biff med bacon, kremet spinat og stekte tomater -
Foto: Ragge Strand

Biff med bacon, kremet spinat og stekte tomater

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

1. Surr baconskivene rundt biffene og fest dem med tannstikkere. Biffene saltes og pepres, og pensles med olje. 2. På grillen: Grill biffene raskt på begge sider på sterk varme. Flytt eventuelt grillristen ned eller legg biffene til side for varmen, og la dem ettersteke 6-8 minutter. I panne: Brun biffene på begge sider på sterk varme i panne, la biffene ettersteke 2-3 minutter på hver side, for medium stekt biff. Serveres med kremet spinat og stekte tomater. Kremet spinat: Gi renset spinat et raskt oppkok. Hell av kokevannet, ta opp spinaten og hell fløte i kjelen. Gi fløten et oppkok og ha i den lettkokte spinaten. Smak til med salt og pepper. Stekte tomater: Del tomatene i to. Dryss på salt, pepper og oregano. Sett tomatene i en ildfast form og stek dem i stekeovnen til de har fått litt gyllen farge (ca. 225 °C, ca. 10 minutter). Oppskriften er hentet fra matprat.no (Opplysningskontoret for kjøtt)

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 45 min
Biff med brie