Biffwrap - Fredagskvelden er reddet med denne.
Foto: Colourbox (illustrasjonsfoto)

Biffwrap

Fredagskvelden er reddet med denne.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Lag salsaen: Skjær cherrytomatene i fire og ta ut innmaten. Skjær avokadoene i 1 cm store terninger. Kutt vårløk og chili i strimler. Bland sammen og skvis limesaft over. Smak til med hakket koriander og salt. La kjøttet hvile på kjøkkenbenken i omtrent en halv time før den skal tilberedes.

Smør kjøttet inn med olje før du salter og pepprer.Varm stekepannen godt, og legg i biffene. Brun de godt under steking, og stek de så mye eller lite som du liker kjøttet.La kjøttet hvile noen få minutter før det skjæres i tynne skiver/strimler. Pakk alle ingrediensene i varme wrap eller tortilla.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Japansk biffsuppe
fav Tid: 1440 min
Bresert okse