Bisque på krabbe -

Bisque på krabbe

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Rens krabben. Bare klokjøttet skal brukes. Resten av innmaten kan fryses til bruk i mousse eller lignende. Tørk krabbeskall og småben i stekeovnen. Knus det. Hakk sjalottløkene. Fres løk og knuste krabbeskall i olje til det dufter kraftig. Hell på konjakk og tenn på. La flammen brenne ut, rør inn tomatpuré, safran og kajennepepper og hell på hvitvin og vann. Kok opp og skum av. La kraften småkoke uten lokk i 30 minutter.

Sil kraften, smak den til med salt og pepper og visp inn crème fraîche. Varm suppen til kokepunktet. Dryss dill eller annet grønt over før servering. Tips: Samme suppe kan lages på hummer, kreps eller reker. Beregn 1 stor hummer, 750 g kreps eller reker.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Krabbe naturell
Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold