Slik gjør du det:
1. Åpne østersene, hell av mesteparten av vannet, og legg dem på et brett. 2. Skjær tynne skiver av blåmuggosten, og fordel dem på toppen av østersene. 3. Bland resten av ingrediensene i en bolle, og fordel blandingen på østersene. 4. Gratiner østersene i 6-7 minutter ved 240 °C. VINFORSLAG: Blåmuggoster kan variere ganske mye på smak. Etter varmebehandling vil de fremstå som mye mildere i smaken enn når de spises på vanlig måte. Vi trenger her en fyldig og tørr hvitvin, og en fransk eller italiensk chardonnay uten for mye eik vil gjøre susen. Kilde: Fisk&Vin av Toralf Bølgen og Trond Moi.
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.