Blåskjell i Guiness -
Foto: Linnea Press

Blåskjell i Guiness

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Kontroller at alle skjellene er tett lukket eller lukker seg når du knakker på dem. Kast åpne skjell og skjell som ikke lukker seg.

Rens og skjær gulrot og fennikel i små terninger, skjær baconet i strimler.

Stek gulrot, fennikel, løk, hvitløk og bacon i smør i en rommelig gryte. Tilsett øl, fløte, sitronsaft, salt og pepper og gi det et oppkok.

Legg i blåskjellene og kok dem på sterk varme under lokk til de åpner seg, ca. 4 minutter. Rist på gryten av og til. Rør inn persille før servering.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 20 min
Skalldyrsuppe
fav Tid: 45 min
Moules marinière