Blåskjell - Enkelt og godt med løk, hvitløk, timian og hvitvin.

Blåskjell

Enkelt og godt med løk, hvitløk, timian og hvitvin.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Rens og skyll skjellene grundig. Kutt løk i små terninger og knus/press hvitløkfeddene. Varm olivenoljen i en kjele og tilsett løk, hvitløk og timian. Fres løken til den er gyllen, tilsett hvitvin og pepper og kok opp. Ha i blåskjellene og damp dem over sterk varme til skjellene åpner seg. Serveres med franske flutes (se oppskrift her).

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?