Blåskjellchowder -

Blåskjellchowder

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skrubb blåskjellene og kontroller at alle er tett lukket eller lukker seg når man slår på dem. Damp blåskjellene i tørr kjele under lokk på sterk varme til de åpner seg, ca. 5 minutter. Rens ut skjellmaten og sil kraften. Skjær flesket i små terninger og brun det i eget fett. Hakk løken og fres den sammen med flesket til den er myk, men ikke brun. Skrell og skjær potetene i terninger og kok dem i vannet i 15 minutter. Tilsett flesk og løk og kok suppen videre i 15 minutter. Mos den i foodprocessor eller med stavmikser. Kok opp suppen med blåskjellkraft, maiskorn og fløte og smak til med salt og pepper. Legg blåskjellene i, dryss persille over og server suppen rykende varm med en skje rømme i.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?