Blåskjellfrikassé - Et luksuriøst alternativ til den tradisjonelle blåskjellsuppen.
Foto: Studio Dreyer-Hensley

Blåskjellfrikassé

Et luksuriøst alternativ til den tradisjonelle blåskjellsuppen.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser

1 kg blåskjell

2 stk sjalottløk

1 fedd hvitløk

0,25 stk rød chili uten frø

6 dl hvitvin

2 dl fløte

3 ss smør

150 g ruccola

Annonse

Slik gjør du det:

Hakk sjalottløk, hvitløk og chili og fres i panne. Ha i blåskjell, så hvitvin. Damp til alle blåskjellene har åpnet seg. Plukk ut blåskjellene. La kraften redusere og tilsett fløte og smør. Ta ut en del av kraften og pisk den til skum. Ha blåskjell og finsnittet rucola i den gjenstående kraften før servering. Fordel skummet over på tallerkenene.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?