Blåskjellpanne for ølelskere -

Blåskjellpanne for ølelskere

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Bruk en vid gryte, sautépanne eller wok. Grønnsakene kuttes i terninger og surres myke i smør/olje. Ha i krydderet. Hell på øl, la koke litt inn. Damp blåskjellene oppå kraften under lokk til de åpner seg. Serveres umiddelbart med varmt brød og kald pils! Tips: Kraften kan siles og brukes til supper, fjern da laurbærbladet før oppbevaring.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Blåskjell med øl