Blåskjellsuppe fra Morten Hallan -

Blåskjellsuppe fra Morten Hallan

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skrubb og skyll blåskjellene. Rens og grovhakk sjalottløk og hvitløk. Fres løk, hvitløk og timian i olje i en kjele. Tilsett blåskjellene og vinen. Legg på lokk og kok til skjellene åpner seg., 2-3 minutter. Sil av kraften og rens skjellene. Kok opp kreaften med fløte. Kok inn til ca 2/3. Pisk inn smøret rett før servering. Smak suppen til med salt og pepper, og tilsett de rensede skjellene. Vask og skjær salaten i strimler. Fres den lett i olje. Legg i bunnen med løyrom på toppen av salaten og hell varm suppe rundt.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 45 min
Blåskjell