Blåskjellsuppe fra New York - Slik lager de blåskjellsuppe i New York.
Foto: Linnea press/ Jes Buusman

Blåskjellsuppe fra New York

Slik lager de blåskjellsuppe i New York.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Kontroller at blåskjellene er tett lukket eller lukker seg når du knakker på dem. Åpne skjell kastes.

Damp blåskjellene på sterk varme under lokk til de åpner seg, ca. 4 minutter. Rens skjellmaten ut av skallene.

Fres løk og hvitløk i olje, tilsett tomatene og la dem steke med i ca. 10 minutter. Hell på fiskekraft, timian, kajennepepper, salt, pepper, den ene vårløken og sellerien.

Kok opp og la suppen surre i ca. 30 minutter. Mos den med stavmikser eller i foodprocessor.

Legg blåskjellene i suppen og la den trekke til de er varme, 3–4 minutter. Dryss den siste vårløken over suppen når den serveres.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 90 min
Blåskjellchowder