20 stk
favabønner (renset og kokt)
1 stk
avokado
0,5 ts
spisskum, malt
1 ss
sitronsaft
3 ss
olivenolje, extra virgin
1 klype
salt
20 stk
favabønner (renset og kokt)
1 stk
avokado
0,5 ts
spisskum, malt
1 ss
sitronsaft
3 ss
olivenolje, extra virgin
1 klype
salt
20 stk
favabønner (renset og kokt)
1 stk
avokado
0,5 ts
spisskum, malt
1 ss
sitronsaft
3 ss
olivenolje, extra virgin
1 klype
salt
2 porsjon
favorittbrød/ baguetter
1 fedd
hvitløk
1 dæsj
olje eller smør til steking
10 stk
gode tomater delt i små biter
4 skiver
rødløk (tynne)
1 fedd
hvitløk, hakket
1 dæsj
basilikum, finhakket
1 dæsj
olivenolje, extra virgin
1 klype
salt og pepper
1 stk
mozzarella
1 neve
pinjekjerner
Slik gjør du det:
Ha alle ingrediensene i en bolle (utenom salt, pepper, mozzarella, olje og pinjekjerner) og vend de forsiktig sammen. Tilsett litt olivenolje og smak til med pepper og salt.
Rist brødet i litt olivenolje eller smør i en stekepanne. Set litt hvitløkssmak på brødet ved å la et hvitløksfedd surre med smøret/ oljen.
Legg brødene på en tallerken og fordel tomatblandingen over. Ha over litt god olivenolje. Pynt med mozzarella, frisk basilikum og pinjekjerner.
Servert umiddelbart.
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.