Hopp til hovedinnhold
Bruchetta med mozzarella, tomat og hvitløk

Bruchetta med mozzarella, tomat og hvitløk

En tidløs og knasende sprø forrett, med herlig smak av mozarella og tomat.

Kristiane Suzanne Vilslund

Ingredienser

2 porsjoner

20 stk

Favabønner (renset og kokt)

1 stk

avokado

1 klype

salt

20 stk

Favabønner (renset og kokt)

1 stk

avokado

1 klype

salt

20 stk

Favabønner (renset og kokt)

1 stk

avokado

1 klype

salt

2 porsjon

Favorittbrød/ baguetter

1 fedd

hvitløk

10 stk

Gode tomater delt i små biter

4 skiver

Rødløk (tynne)

Slik gjør du det:

Ha alle ingrediensene i en bolle (utenom salt, pepper, mozzarella, olje og pinjekjerner) og vend de forsiktig sammen. Tilsett litt olivenolje og smak til med pepper og salt.
Rist brødet i litt olivenolje eller smør i en stekepanne. Set litt hvitløkssmak på brødet ved å la et hvitløksfedd surre med smøret/ oljen.
Legg brødene på en tallerken og fordel tomatblandingen over. Ha over litt god olivenolje. Pynt med mozzarella, frisk basilikum og pinjekjerner.
Servert umiddelbart.