Bruchetta med mozzarella, tomat og hvitløk - En tidløs og knasende sprø forrett, med herlig smak av mozarella og tomat.
Foto: Trinesmatblogg.no

Bruchetta med mozzarella, tomat og hvitløk

En tidløs og knasende sprø forrett, med herlig smak av mozarella og tomat.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser
2 porsjoner

20 stk favabønner (renset og kokt)

1 stk avokado

0,5 ts spisskum, malt

1 ss sitronsaft

3 ss olivenolje, extra virgin

1 klype salt

20 stk favabønner (renset og kokt)

1 stk avokado

0,5 ts spisskum, malt

1 ss sitronsaft

3 ss olivenolje, extra virgin

1 klype salt

20 stk favabønner (renset og kokt)

1 stk avokado

0,5 ts spisskum, malt

1 ss sitronsaft

3 ss olivenolje, extra virgin

1 klype salt

2 porsjon favorittbrød/ baguetter

1 fedd hvitløk

1 dæsj olje eller smør til steking

10 stk gode tomater delt i små biter

4 skiver rødløk (tynne)

1 fedd hvitløk, hakket

1 dæsj basilikum, finhakket

1 dæsj olivenolje, extra virgin

1 klype salt og pepper

1 stk mozzarella

1 neve pinjekjerner

Annonse

Slik gjør du det:

Ha alle ingrediensene i en bolle (utenom salt, pepper, mozzarella, olje og pinjekjerner) og vend de forsiktig sammen. Tilsett litt olivenolje og smak til med pepper og salt.

Rist brødet i litt olivenolje eller smør i en stekepanne. Set litt hvitløkssmak på brødet ved å la et hvitløksfedd surre med smøret/ oljen.

Legg brødene på en tallerken og fordel tomatblandingen over. Ha over litt god olivenolje. Pynt med mozzarella, frisk basilikum og pinjekjerner.

Servert umiddelbart.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?