Brun soppsuppe -

Brun soppsuppe

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Bruk hva som finnes av tørket sopp. Steinsopp og traktkantareller er spesielt godt. Bløt soppen i varmt vann i ca. 1 time. Ta den opp og klem vannet godt ut. Ta vare på bløtevannet. Finhakk løken og stek den sammen med soppen i smør. Hell på soppvann og kraft, eventuelt vann med buljongterning, og kok suppen i 20-30 minutter. Smak suppen til med salt, pepper og sherry.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 45 min
Sopp-piroger
fav Tid: 45 min
Soppterter