Slik gjør du det:
Les kokeanvisning på bulgurpakken. Kok opp buljong og bulgur. Trekk kasserollen vekk fra platen og la stå og trekke ca 20 min. Skrell og finhakk agurk og løk. Skal salaten stå en stund før servering, dryss litt salt på agurken og la den renne litt av seg før den brukes. Ha de hermetiske kikertene i dørslag/sil og skyll godt av dem. Bland sammen hakket persille, sitronsaft, olivenolje og smak til med salt, pepper og sukker. Hell over kokt bulgur og grønnsaker. Vend lett sammen. Varm stekeovnen til 250 ºC. Del fennikel i fire (båter), legg i en ildfast form og pensle med olje. Stek på øverste rille i ca 15 min. Server grillet fennikel med bulgursalat.
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.