Bulgursalat med skinke og bringebær -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Bulgursalat med skinke og bringebær

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Kok opp vann og buljongtrening. Ha i bulgur, kok opp og trekk kasserollen til side. La bulgur trekke under lokk i 10-12 min. Del grønnsakene i biter og vend inn i bulguren (som bør være litt avkjølt). Rør sammen ingrediensene til yoghurtsausen. Legg bringebær og skinke over bulgursalaten og server med yoghurtsausen. Tips: Bulgur kan byttes ut med couscous eller ris. Bringebær kan erstattes av for eksempel nektariner.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 120 min
Skinkestek