Slik gjør du det:
Gratinering: i ovn ved 225 grader i ca. 15 minutter, på midterste eller høyere rille. Tin spinaten, eller forvell frisk spinat, og klem ut vann. Kok linsene etter anvisning på pakken og la dem renne av. Hakk løk og hvitløk. Fres løken i olivenolje uten at den får farge. Tilsett hvitløk, spinat og krydder. Fres alt et par minutter og la det avkjøles litt. Bland linser, strimlede aprikoser og most fetaost i spinaten. Smak til med salt og pepper. Fordel fyllet på tortillaene og rull dem sammen. Legg rullene i en smurt, ildfast form med skjøten ned. Strø osten over. Gratiner til rullene får fin farge. Server sammen med tomatsalsa.
Tomatsalsa:Skjær løken i tynne båter og tomatene i mindre biter. Del chilien på langs, ta ut frø og vegger og hakk resten. Fres løk, tomater og chili raskt i olivenolje og smak til med salt.
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.