Butterdeig med soppstuing - Soppstuingen ser elegant ut når den bakes inn i butterdeig.

Butterdeig med soppstuing

Soppstuingen ser elegant ut når den bakes inn i butterdeig.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Hakk løk og purre. Stek det i litt smør med knuste enebær. La løken bli blank og ha i sopp. Fres til væsken har kokt inn. Smak til med urtesalt. Ha i fløte og kok opp. Kok den enten helt inn til det tykner eller jevn med litt maisenna. Kjevle butterdeig og del platene i 2. Legg en stor spiseskje soppstuing på midten. Brett sammen hjørnene. Klem godt sammen til en liten pakke. Stek i ovnen på 175 grader i 30-40 minutter eller til de får passe farge.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 45 min
Sopp-piroger
fav Tid: 45 min
Soppterter