Butterdeigspiroger med reker -

Butterdeigspiroger med reker

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

I ovn ved 200°C i ca. 15 minutter. Tin butterdeigen etter anvisningen på pakken. Kjevle hver plate ut til dobbel størrelse og del dem i to. Bland reker og crème fraîche og smak til med tabasco og salt. Rør også inn litt finhakket dill. Fordel fyllet på butterdeigplatene, pensle kantene med sammenvispet egg og brett deigen i to til trekanter. Pensle overflaten med egg og stek pirogene midt i ovnen til de er gjennomstekte. Server dem varme.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?