Cajun scampi -

Cajun scampi

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skal du bruke det som hovedrett, beregn 2 porsjoner per pers. 1. Varm opp en stekepanne på komfyren. 2. Smelt smøret i pannen og tilsett løk og hvitløk. Rist pannen godt. 3. Tilsett krydderblandingen, tabasco og sitronsaft. Rist pannen igjen. 4. Ha i øl og brunt sukker og rør godt. La væsken koke nesten helt inn. 5. Tilsett fløte, rør igjen, og kok opp. Reduser varmen og småkok til sausen er tykk. La sausen kjølne. 6. Ha scampi i en bolle. Hell over olje og bland godt sammen. 7. Træ scampi på "doble" grillspidd og dryss over litt av Cajun-krydderblandingen. 8. Ha olje på tørkepapir og gni på grillen. 9. Grill scapiene på begge sider, men bare nok til at de får litt farge (3-4 minutter). De grilles på direkte varme fra grillen, som bør være middels varm. 10. Varm opp sausen igjen, tilsett de ferdig grillede scampiene, rør godt sammen og kok videre i et halvt minutt. 11. Fordel scampiene i forvarmede skåler og hell over sausen. Pynt med hakket vårløk. Server gjerne med ris til. Tips: Hvis du bruker grillspidd av tre, må de legges i vann i 30 minutter før de skal på grillen. Her finner du oppskrift på Cajun-krydderblandingen.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.