Cognac- og pepperdampede blåskjell - Dette er en svært smaksrik blåskjell-tapas som også er både enkel og rask å lage.
Foto: Bent Raanes og Sarah C. Sørensen

Cognac- og pepperdampede blåskjell

Dette er en svært smaksrik blåskjell-tapas som også er både enkel og rask å lage.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser
4 porsjoner

Annonse

Slik gjør du det:

Vask og børst blåskjellene nøye. Fres løken og pepper i oljen. Tilsett blåskjell, så konjakk. Deretter har du i fløten. La koke under lokk på middels varme til blåskjellene har åpnet seg. Hvis noen skjell ikke åpner seg, kast dem. Ved servering strøs finhakkede urter over (f.eks. persille og basilikum), og eventuelt sitron/lime båt.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Blåskjell med øl