Dampede blåskjell med karrifløte -

Dampede blåskjell med karrifløte

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Fres løk og hvitløk gylne i oljen, og fres sammen med karri. Ha i blåskjellene, sett på lokk og rist godt på pannen innimellom. Når skjellene har åpnet seg er de ferdige. Kast de som fremdeles er lukket. Legg skjellene i en serveringsskål og dekk til med plast. Ha fløten i pannen sammen med karri- og løkblandingen. Tilsett sukker og kok til det tykner. Hell sausen over skjellene, dryss over nyhakket gressløk eller persille og nykvernet pepper, og server med brød og aioli til.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Blåskjellsuppe