Dobbel sandwich med laks, eple og crème fraiche -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Dobbel sandwich med laks, eple og crème fraiche

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Rør sammen ingrediensene til dressingen. Pensle brødskivene med olje og stek på begge sider til de er gylne og sprø i en stekepanne, gjerne en grillpanne. Del hvitløksfedd i to på langs. Gni de stekte skivene med hvitløk. Stek laksen i smør i en stekepanne. Dryss på salt og pepper. Smør litt dressing på skivene og legg over salat, eple i strimler, agurk i skiver, finsnittet vårløk og den stekte laksen. Legg den andre skiven over

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.