Eggesalat med reker -
Foto: Eva Brænd

Eggesalat med reker

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Kok eggene i 8 minutter og avkjøl. Sil laken fra rekene. Grovhakk reker og egg. Bland inn pepperrot, hakket grønt og avokadoterninger. Bland ravigottesaus og majones. Bland alt forsiktig sammen. Smak til med salt og kvernet pepper. Pynt med reker og egg. Sett kaldt til servering. 

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 30 min
Eggende salat