Fajitas med reker, mango og ferskensalsa -

Fajitas med reker, mango og ferskensalsa

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Oppskrift inspirert fra "Tex Mex, mat, musikk og livsglede fra Texas" Damm Forlag. Rens chili for frø og hinner og finhakk, finhakk hvitløk, skjær paprika i tynne strimler, finsnitt vårløk og sjampinjong i skiver. Stek i varm olje et par min til de er gjennomvarme, grønnsakene skal ikke bli bløte. Tilsett rensede reker, salt, pepper, finhakket koriander og limesaft. Ikke kok, bare la det bli gjennomvarmt. Server i varme tortillas og med ønsket dressing. Dressingene kan lages en stund før servering. Tortillas varmes rett før servering. Tips: Reker kan byttes ut med scampi. Ferskensalsa: Bland alle ingrediensene og la salsaen trekke 1 time før servering. Rømme og limesaus: Bland sammen alle ingrediensene. La rømme og limesausen trekke ca 1 time før servering. Mango- og pasjonsfruktsalsa: Del mango, ta ut stein og finhakk fruktkjøttet. Del pasjonsfrukt i to og skrap ut innmaten. Vend sammen alle ingrediensene og la salsaen stå og trekke i kjøleskapet ca 1 t før servering.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 30 min
Reker i mangosalat