Fasan med aromasopp og hvitløk -

Fasan med aromasopp og hvitløk

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Løsne lår, ben ut underlår og skjær vekk ryggben, slik at bare brystene står igjen på skroget. Brun lår og brystsidene i smør. Dryss på salt og pepper. Sett i ovn på 140 grader i 8 minutter. La hvile i 10 minutter. Sett tilbake i ovnen i 5 minutter. Ta ut og la hvile i 10 minutter. Brun lett i smør. Surr sopp og hvitløk lett i smør. Tilsett vann og la dampe til riktig konsistens. Tilsett gressløk. Smak til med salt og pepper. Server med dine favorittpoteter.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Stekt orrfugl