Festpai med reker -

Festpai med reker

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser
4 porsjoner

2 dl hvetemel

1 dl hvete, fin sammalt

100 g smør

3 ss vann

Fyll

400 g reker

100 g champignon

100 g asparges

Gratinering

4 stk egg

2,5 dl majones

0,5 dl dill

Annonse

Slik gjør du det:

Hakk sammen ingrediensene til paideigen i food-processor. La den hvile i kjøleskap i 20-30 minutter. Forvarm stekeovnen til 175 grader. Kjevle paideigen ut og kle en form, ca. 24 cm i diameter. Prikk bunnen godt og forstek paiskallet i ca. 10 minutter. Rens rekene og legg dem i paiskallet sammen med sopp og asparges. Skill eggene. Rør sammen eggeplommer, majones og dill. Stivvisp eggehvitene og vend dem i eggeblandingen. Fordel røren over fyllet og stek paien i ca. 25 minutter. Garner paien med noen hele rekker, salatblad, dill og sitronbåter.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 120 min
Rekesmørbrødkake