Filokurv med krydderstekte skalldyr -

Filokurv med krydderstekte skalldyr

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Legg filodeig ut over smurte former og pensle med eggehviter. Stekes i varm ovn i ca 5 min ved 180 ºC. Rens scampien og sjøkrepsen, fjern tarmen og legg den i olje sammen med hakket hvitløk, litt karri, ingefær og persille. La det trekke et par timer. Rens rekene. Varm en kjele med olje og fres scampien og sjøkrepsen. Når de er nesten ferdige, tilsettes rekene som freses med til alt er ferdig. Avkjøles. Legg salat i kurven sammen med skalldyrene, og gjerne litt soltørkete tomater og oliven. Lag en dressing, eventuelt karsekrem, og server til. Karsekrem: Forvell sennepsfrøene og bland det sammen med crème fraîche når det er avkjølt. Ha i frisk karse og smak til med sitron, salt, revet pepperrot og pepper.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.