Fisk Florentine - Dette er en enkel fiskerett med masse sunn spinat.
Foto: Erik Hannemann

Fisk Florentine

Dette er en enkel fiskerett med masse sunn spinat.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skyll og tørk fersk filet. Lett-tin dypfryst fiskeblokk og skjær den i 2 cm tykke skiver. Forvell brokkoli i kokende lettsatlet vann i 2 min. Skyll i kaldt vann og la renne godt av seg. Frossen spinat halvtines og klem ut vann.

Legg brokkoli eller spinat i en smurt ildfast form, legg fisken skåret i litt store biter over og dryss over salt. Smelt smør, rør inn hvetemel og spe med varm melk til en hvit saus. Bland inn osten og hell ostesausen over. Dryss over strøkavring. Stek i varm stekeovn 200 ºC i 25- 30 min til retten har fått en fin farge. Server med kokte poteter og en tomatsalat eller råkost.

Oppskrift: "Den rutete kokeboken", redaktør Ingrid Esplid Hovig

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 1440 min
Gravlaks