Slik gjør du det:
Skyll og tørk fersk filet. Lett-tin dypfryst fiskeblokk og skjær den i 2 cm tykke skiver. Forvell brokkoli i kokende lettsatlet vann i 2 min. Skyll i kaldt vann og la renne godt av seg. Frossen spinat halvtines og klem ut vann.
Legg brokkoli eller spinat i en smurt ildfast form, legg fisken skåret i litt store biter over og dryss over salt. Smelt smør, rør inn hvetemel og spe med varm melk til en hvit saus. Bland inn osten og hell ostesausen over. Dryss over strøkavring. Stek i varm stekeovn 200 ºC i 25- 30 min til retten har fått en fin farge. Server med kokte poteter og en tomatsalat eller råkost.
Oppskrift: "Den rutete kokeboken", redaktør Ingrid Esplid Hovig
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.