Forrett med krabbe -
Foto: Erik Hannemann

Forrett med krabbe

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Bland krabbekjøttet med majones, avokadokjøtt og cayenne. 

Pensle en liten, ildfst form med olje. Legg skivene av røkelaks pent i bunnen og oppover langs sidene. 

Fyll halveis opp med med krabbekjøttet, legg i tomatskiven resten av fyll opp med krabbekjøttet og brett over røkelaksskivene. 

Snu formen og hell ut på en tallerken.

Åpne østers og legg den på toppen. Fest med en tannpirker eller lignende.

Pynte gjerne med litt olje og dråper med balsamicoeddik. 

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 20 min
Krabbe med mango